Guns’n Roses konsert dagstur

guns-1

Avreise: 15. jun 2022
Antall dager: 1

Dette er akkurat hva vi trenger nå! En stor begivenhet å se fram til å løfte blikket mot! Et av vår tids aller største rockeband og ikoner kommer til Stavanger neste sommer!

Bli med på Guns’n Roses konsert på Forus Travbane i Stavanger.

Guns N» Roses med utallige hits og hundrevis av millioner solgte album legger turen til oss på sin turne «NOT IN THIS LIFETIME». Fra et utsolgt Valle Hovin sist gang de spilte er det denne gangen Stavanger og Forus Travbane som står for tur en herlig sommerdag i juni. Med seg har gigantene både den Grammy-vinnende, amerikanske artisten Gary Clark Jr. og det velkjente norske rockefenomenet Turbonegro. Sammen utgjør dette en line-up som kommer til å gi oss en kveld for historiebøkene! Det er duket for en episk aften med rocke-eufori, gledesscener og rungende allsang!

Siden de slo gjennom med «Appetite for Destruction» i 1987, har Guns N» Roses blitt et av de største rockebandene i historien. Debuten «Appetite for destruction» ble fulgt opp av «Lies» og det ambisiøse dobbeltalbumet «Use Your Illusion 1 & 2» (1991), som løftet bandets popularitet til nye høyder. «Welcome to the Jungle», «Sweet Child o» Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine», «Patience», «Civil War», «Don’t cry» og «November Rain» – listen over udødelige klassikere er lang!

Avreise ca. 12.00 fra Suldal via Ryfylkevegen til Stavanger, og fra Haugalandet via Bokn til Stavanger.
Bussen kjører slik at ein er i Stavanger tidlig ettermiddag. Bussane kjører Dere til konsertarena, og kjører frå konserten når den er ferdig.
Dette er stor fordel å sleppe å konkurrere om plassane på rutebuss/taxi o.l.

Inkludert i pakken

  • Busstur i moderne komfortabel turbuss
  • Konsertbillett
  • Transport til og fra konsert

Pris pr person

1.590,-

Påmelding - Guns'n Roses konsert dagstur