Andre Rieu konsert i København (AVLYST PGA. COVID-19)

Andre-Rieu-bredde

Avreise: 29. okt 2020
Antall dager: 4.5

DAG 1 – 29. oktober
Haugalandet/Ryfylke over Haukeli – Oslo

Me starter tidlig frå Haugalandet og kjører via Røldal der me møter buss frå Ryfylke og kjører over Haukeli til Oslo. Me stopper for pauser og har lagt inn lunsj stopp som er inkl i turen.
Vel framme i Oslo sjekkar me inn på DFDS sin flotte cruise båt som har nattseiling til København by. Om bord på skipet får me tildelt lugar og deretter kan me både shoppe og få god underholdning. Me møter til felles stor middagsbuffet mens me seiler ut Oslofjorden.

DAG 2 – 30. oktober
København by

Etter ei god natt søvn vakner me opp til innseilinga til København by.
Me legg til kai i sentrum av København og blir møtt av vår lokalguide som viser oss byen.
Me sjekker så inn på Comfort Hotel Vesterbro som ligg i sentrum. Me har 2 netter her.
Ettermiddag på egenhånd i byens gater. Felles middag før dagens høgdepunkt – konserten i Royal Arena med sjølvaste Andre Rieu.

André Léon Marie Nicolas Rieu er en nederlandsk fiolinist og dirigent som er mest kjent for å skape det valsspillende Johann Strauss Orchestra. Han og orkesteret hans har gjort klassisk og valsemusikk til en verdensomspennende turnertakt, like vellykket som noen av de største globale pop- og rockmusikkhandlingene.
Vil anbefale å gå på YouTube og søke opp Andre Rieu så får du verkelig lyst å bli med på dette.

DAG 3 – 31. oktober
København by

Etter ein god dansk frokost nyter me byens fasiliteter på egen hånd. Ein kan nesten ikkje besøke København utan å besøke Tivoli som ligg mitt i sentrum. Det er ein fantastisk park å vandre i eller sette seg ned i og nyte.
Kjenne København på pulsen, gå i gata med navnet «Strøget» er veldig kjekt. Lunsj på egenhånd i dag, men felles middag på kvelden.

DAG 4 – 1. november
København – Hirtshals – Stavanger – Haugalandet – Ryfylke

Me kan nyte god frokost før me sjekker ut av hotellet og setter oss i Suldalsbussen og kjører frå Sjelland og over Fyn kor me passerer Odense. Over til Jylland. Her passerer me Kolding og Vejle.
Me tek gode stoppar og 1 skikkelig lunsjstopp som er innlagt i turen. Passerer Århus Randers og Ålborg før me kjem til Hirtshals for å ta nattferja over til Stavanger. På FjordLine får me lugaren vår og har felles middagsbuffet i restauranten.

Dag 5 – 2. november
Risavika Stavanger – Haugesund – Ryfylke

Tidlig frokost før me legg til kai i Stavanger og kjører direkte til Mortavik og er i Haugesund ca kl 09:00. derfra kjører bussen innover til Sauda/Suldal.

Inkludert i pakken

  • Busstur i topp moderne turbuss og sammen med hyggelige folk
  • Bussen har alle fasiliteter: WC, kaffi, internett, lading osv.
  • 2 overnattingar på hotell (dobl rom) inkl frokost
  • 2 overnattingar i dobbel innv lugar
  • 3 lunsjar
  • 4 middagar/Buffet
  • God billett på Andre Rieu konsert i Royal Arena
  • 2 x cruise Oslofjorden og Skagerak

Pris pr person

8.900,-(enkeltromstillegg 1.500,-)

Påmelding - ANDRE RIEU KONSERT I KØBENHAVN